Luotettava ICT kumppanisi niin paikallisesti kuin kansainvälisesti

FINGLO on Suomessa toimiva maailmanlaajuinen IT-palveluyritys. Tarjoamme perustietotekniikkapalveluja, -ratkaisuja ja –laitteita sekä vaativimpia järjestelmiä kokonaisuuksia kansainvälisesti paikallisella palvelulla.

Palvelut

Mitä me teemme

PALVELUMME

TUKIPALVELUT

Tukipalvelut auttavat asiakkaitamme päivittäisissä ongelmissa ja avustaa järjestelmien käytössä. Tuemme myös
kolmannen osapuolen järjestelmiä, jotta voimme toimia yhden yhteyspisteen mallin mukaan. Näin ei asiakkaan tarvitse erikseen miettiä mihin ottaa yhteyttä.

IT YMPÄRISTÖT

Palveluihimme kuuluu laaja valikoima erilaisia ympäristöpalveluita, kuten mm FSecure tietoturva ja Microsoft 365. Näitä palveluita voimme liittää osaksi laajempaa sopimusta ja tuloksena saadaan nykyaikainen sekä turvallinen IT ympäristö.

YLLÄPITO

Ylläpidämme ja valvomme asiakkaidemme järjestelmiä oli ne  sitten meidän tai kolmannen osapuolen toimittamia. Ylläpito sekä valvonta voi toimia 24/7/365

FINGLO CLOUD

Pilvipalvelumme räätälöidään täysin asiakkaan tarpeen mukaan, jotta voimme taata kustannustehokkaan ratkaisun, oli se sitten hybrid tai pilviratkaisu. Pilvipalvelut voidaan tuottaa lähimmästä konesalista ympäri maailman, riippuen asiakkaan sijainnista.

INFRA MYYNTI

Usean eri valmistajan kanssa tehdyt partnerisopimukset takaavat asiakkaillemme edulliset laite, ohjelmisto, sekä lisenssitoimitukset. Meillä myös uusi TaaS hankintamalli, joka mahdollistaa järjestelmien
hankinnan ilman suuria kertainvestointeja.

Meidän kumppanimme

Palvelemme mielellämme!

Myynti: Suomi

+358 75 326 7501

Myynti: EU ja Lähi-itä

+358 75 326 7503

Myynti: Afrikka

+358 75 326 7503