Azure

Azure-pilvipalvelumme pitävät kaikki palvelusi kätevästi saatavilla yhdessä paikassa. Tarjoamme pilvipalveluita yksittäismaksulla sekä kattavaa tukea, ylläpitoa ja asiantuntijapalveluita. Varmistamme, että palvelut ovat turvattuja ja hyvissä käsissä – jopa pilvimuodossa.

Azure on Microsoftiin perustuva pilvipalvelu. Se on suunniteltu antamaan käyttäjälle monta työskentelyvaihtoehtoa. Lyhyesti sanottuna Azure toimii palveluiden rakentamisessa, testaamisessa, käyttöönotossa ja hallinnassa. Vaihtoehtojen paljouden ansiosta voit valita minkä tahansa sinua miellyttävän palvelun, joka vastaa sinun tai yrityksesi tarpeita. Olemme Microsoftin kumppani, joten voimme auttaa sinua saamaan kaiken yrityksesi tarvitseman vain yhdellä napin painalluksella. Mukavuuttasi ajatellen emme painosta sinua sitoutumaan kiinteisiin määräaikaissopimuksiin, vaan rohkaisemme sinua valitsemaan sinulle sopivan suunnitelman, josta laskutamme kuukausittain.

Epäilysten noustessa voit keskustella asiantuntijoidemme kanssa, jotka ovat valmiita auttamaan sinua kellon ympäri. Azure-palvelumme sisältää

  •  huipputason asiantuntija-
  •  koulutus
  •  käyttöönottopalveluita.

Jos tarvitset jotain erityistä, voimme Azuren avulla helposti toteuttaa pyytämäsi toiminnon aikataulusi mukaan. Asiantuntijamme huolehtivat kaikesta, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Palvelemme mielellämme!

Myynti: Suomi

+358 75 326 7501

Myynti: EU ja Lähi-itä

+358 75 326 7503

Myynti: Afrikka

+358 75 326 7503

 

Meidän kumppanimme