Elinkaaren hallinta

It can be hard to stay on the map of everything that happens in the company. Our lifecycle management service can help you track and control your assets to improve efficiency. We have experience in providing services and workstations to companies of all sizes.

Voi olla vaikeaa pysyä kartalla kaikesta, mitä yrityksessä tapahtuu. Meidän elinkaaren hallintapalvelumme voi auttaa sinua seuraamaan omaisuuttasi ja valvomaan sitä tehokkuuden parantamiseksi. Meillä on kokemusta palveluiden ja työasemien tarjoamisesta erikokoisille yrityksille.

Erikoisalaamme on tarjoamiemme laitteiden konkreettinen elinkaari. Huolehdimme mistä tahansa tarjoamastamme laitteesta tai palvelusta sen syntymästä elinkaaren loppuun saakka. Palvelumme kattavat laitteiston asentamisen, kuljetuksen, kierrätyksen ja paljon muuta. Jos käytät TaaS-palveluamme, hallintopalveluun sisältyy myös laitteiston korvaaminen, kun on aika päivittää uusiin laitteisiin.

Elinkaaren hallintapalveluiden käyttöönotto voi auttaa sinua madaltamaan laitteiston omistamisen kokonaiskustannuksia. Tarjoamme palvelun ilman sitoutumista määräaikaiseen sopimukseen. Käyttäjä saa omilla ehdoillaan valita hänelle sopivan palvelun ja maksaa vain siitä.

Palvelemme mielellämme!

Myynti: Suomi

+358 75 326 7501

Myynti: EU ja Lähi-itä

+358 75 326 7503

Myynti: Afrikka

+358 75 326 7503

 

Meidän kumppanimme