Hallitun työpisteen palvelut

Hallitun työpisteen palvelumme varmistavat, että työpisteesi toimivat tarkoituksenmukaisesti, ja että työsi sujuu sulavasti. Palveluun sisältyy tietoturvan ylläpitoa, ohjelmistojen pakkausta ja jakelua sekä ammatillista tukea.

Varmistamme, että asiakkaistamme huolehditaan kaikilla mahdollisilla tavoilla. Voit valita hallinta- ja valvontapalvelumme poistaaksesi oman erillisen hallintajärjestelmän omistamiseen liittyvän stressin. Voit valita molemmat palvelut yhtenä nippuna tai poimia ne yksittäisesti riippuen tarpeistasi.

Palvelumme avulla valvotaan järjestelmiä, verkkoja, laitteistoja ja sovelluksia kellon ympäri nopean reaktion ominaisuudella varustettuna. Lähetämme heti ilmoituksen poikkeuksista tapauksessa määriteltyyn paikkaan. Tämän lisäksi tarjoamme ammattiavustusta, jos tarvitset apua palvelun käytössä. Otamme ylpeästi vastuun palvelimien vianmäärityksestä ja korjaamisesta yhteistyössä kanssasi. Tarjoamme apua myös normaalien työaikojen ulkopuolella, joten olemme auttamassa sinua milloin tahansa.

Meille on tärkeää auttaa asiakkaita kasvamaan heidän täyteen potentiaaliinsa. Antaessasi meidän auttaa sinua kehittämään IT-infraasi, pyrimme tähtäämään käyttöönottoon sen täydellisessä potentiaalissa ja varmistamaan kaiken olevan ajan tasalla ja standardien mukaista.

Palvelemme mielellämme!

Myynti: Suomi

+358 75 326 7501

Myynti: EU ja Lähi-itä

+358 75 326 7503

Myynti: Afrikka

+358 75 326 7503

 

Meidän kumppanimme