Menetelmät

Tarpeittesi mukaiset käyttöönottomenetelmät ovat erikoisalaamme. Suosituin ja eniten käytetty menetelmä on avaimet käteen -menetelmä. Se on paras käytäntö, joka täysin tyydyttää käyttäjän tarpeet. Avaimet käteen -menetelmässä suunnittelemme, kehitämme ja varustamme yrityksesi täysin tarvittavilla ja halutuilla palveluilla. Tämä kaikki kuuluu hintaan ilman lisäkustannuksia arvaamattomista tapahtumista. Tämän menetelmän avulla pidättäydymme ennalta sovitussa käyttöönottoajassa käyttäjän kanssa ja käytämme asiantuntijoitamme projektin toteutuksessa.

Käyttäjän ei tarvitse huolehtia ympäristöstä; meidän kokeneet asiantuntijamme hoitavat kaikenlaiset teknologiset kehityspolut ja ovat IT-palveluiden suhteen ajan tasalla. Tämä tarkoittaa sitä, että olipa kyseessä sitten täysin uusi käyttöönotto tai muutosprojekti, meidän ammattilaisemme hoitavat sen turvallisesti ja luotettavalla tavalla.

Tämä menetelmä varmistaa, että käyttäjälle ei koidu piilotettuja kustannuksia, sillä menetelmä itsessään on tehty vastaamaan asiakkaan tarpeisiin.

Kiinteä hinta ilman lisäkustannuksia sisältää projektin käyttöönoton konsultaatiota, mikä tekee siitä hyvin kustannustehokkaan ja toimivan palveluiden käyttöönottotavan.

Palvelemme mielellämme!

Myynti: Suomi

+358 75 326 7501

Myynti: EU ja Lähi-itä

+358 75 326 7503

Myynti: Afrikka

+358 75 326 7503

 

Meidän kumppanimme