Konsultointi

Avustamme sinua IT-infrastruktuurin kehittämisessä ja optimoimisessa. Mentorimme tukevat päätöksentekoa ja auttavat sinua tunnistamaan hyödyllisimmät tekniikat IT-infrallesi.

Oletko huolissasi turvallisuudesta, laitteiden hallinnasta tai uusien palveluiden käyttöönotosta? Huolesi ovat ohi, sillä me Finglolla autamme sinua selvittämään asiat aina, kun kohtaat ongelmia. Tarjoamme konsultointipalveluja, jotta voit paremmin ymmärtää ja ratkaista ongelmia tarvittaessa.

Mistä aloittaa

Jokaisen ongelman tai vaikean tilanteen ratkaisu alkaa nykyisen tilanteen tuntemisesta. Kun tiedät nykyisen tilanteen ja kontekstin, voit alkaa siirtyä eteenpäin. Jos jäät jumiin ongelman kanssa, asiantuntijamme voivat auttaa sinua hädän hetkellä. Voimme järjestää keskitettyjä työpajoja ja seminaareja, jotta voit asettaa tavoitteesi paremmin. Asiantuntijamme voivat laatia konkreettisen suunnitelman, joka keskittyy infrasi heikkoihin kohtiin ja niiden poistamiseen. Konsultointi voi olla hyödyllistä monilla eri tavoilla. Se voi tukea kehitystä ja optimointia, parantaa tietoturvaa, hyödyntää muita palveluja etc.

Päätös

Käyttäjätyytyväisyys on päätavoitteemme. Voimme antaa sinulle monia ideoita ja auttaa sinua kukoistamaan tulevaisuudessa, mutta päätös pysyy sinun käsissäsi. Tällä hetkellä voit löytää lähes kaiken internetistä, mutta miten tiedät, mikä on merkityksellistä sinulle ja mikä ei? Kokeneet ammattilaisemme käyttävät heidän aikaisempia kokemuksiaan, joita et voi saada mistään internetmateriaalista, antaakseen sinulle optimaalisen näkökulman tuotteista ja palveluista, jotka palvelevat sinun ja organisaatiosi kaikkia tarpeita.

Palvelemme mielellämme!

Myynti: Suomi

+358 75 326 7501

Myynti: EU ja Lähi-itä

+358 75 326 7503

Myynti: Afrikka

+358 75 326 7503

 

Meidän kumppanimme